torsdag den 5. september 2013

Kærlighed...

Jeg har været rimelig presset både tidsmæssigt og kreativt i denne uge. Tidsmæssigt fordi vi bare har skulle noget HVER aften i denne uge, og kreativt fordi jeg er med i European Scrap Battle og er gået videre til 2. turneringsrunde - hvilket jo som sådan er rigtig dejligt, men oplægget til denne runde er:

"Please create a work where you describe what scrapbooking means/is for you with one word in the Title! You are free to use any papers, decorations, colors a.s.o"

Jeg skal altså lave et kort med en titel på 1 ord, som fortæller, hvad scrapbooking betyder/er for mig...

Det synes jeg er svært, når det samtidig skal være et ord der giver mening at skrive som titel på et kort.

Men jeg tror det er lykkes for mig, og jeg er skal lægge sidste hånd på "mesterværket i morgen".

I mellemtiden har jeg da i aften (midt i travlheden) alligevel får lavet et par kort .... først et kort til et jubilæum for min chefog har lige her til aften lavet et kærlighedskort ... man ved jo aldrig, hvornår man får brug for et sådant :-)


2 kommentarer:

  1. Først hjertelig tillykke med at du er gået videre i konkurencen, det er super flot gået. Dernæst sikke da et par helt fantastisk flotte kort, du har lavet her også, jeg er bare helt vild med dit kærlighedskort, og så er jeg ret vild med det fine værktøj, du har fået lavet på det andet også. Hvor har du fundet det henne? Ledte selv efter noget lignende for nylig, da min søn havde forretningsjubilæum, men fandt ingenting desværre, så det var jo rart at vide til en anden gang, da han er håndværker, så det kan altid være handy at há liggende til ham.

    SvarSlet
  2. tillykke med 2. runde... det er da spændende, hvad du har fundet på :-). Superskønne kort du har lavet også. Godt fundet på med det håndværkerkort :-).

    SvarSlet