søndag den 27. oktober 2013

Kortudfordring

Så lykkedes det mig omsider at få lavet et kort til denne måneds udfordring hos Heidis Kreative Hule. Faktisk har jeg lavet 2, men de er næsten identiske.

Jeg har ellers været inde i en død periode siden convention - jeg begik den fejl ikke at rydde op og sætte på plads, da jeg kom hjem. Og efter en meget travl måned på arbejde og absolut ingen energi i fritiden, så lignede mit kontor/scraprum nærmest efterladenskaberne efter en orkan, men sidste søndag gik jeg igang og fik ryddet ud og lavet teenagerværelse til sønnike, denne weekend var det så mit værelse, der stod for tur, så nu er der ryddet og pænt igen ... Så længe det varer :-)

Nå, men I skal da lige se mine kort.


Jeg har i øvrigt lavet alle papirdelene på min slice og slet ikke brugt min skæremaskine, hvilket vist er første gang jeg prøver det. Teksten har efter udskæringen fået en omgang glossy accents.

Jeg har også lavet forberedelserne til overholdelse af mit tidlige nytårsfortsæt ... at få gjort noget ordentlig ved det her blogging. Jeg har lavet en blogging plan, hvor jeg kan skrive ideer og planer for min blog, så jeg kan være bedre forberedt, og dermed forhåbentlig få blogget noget mere.



Jeg vil da gerne dele denne blogging plan med jer, så I kan hente den HER

7 kommentarer:

 1. Super fine kort her Linda, og sikken en kanon ide med den planner, den tror jeg godt nok mange kan få stor glæde af, og tusind tusind tak fordi du deler her med alle, det er godt nok et mega smukt træk af dig SMIL.
  Há en super cool søndag, fyldt med sjov og ballade.

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt med planer - de skal bare være realistiske... Man vil så meget - men dagen har nu engang kun 24 timer. Her på det sidste, hvor jeg følger julekortkursus, har jeg været nødt til at rydde op. At komme til et arbejdsbord, hvor man skal bruge gps for at finde div., er ingen fornøjelse... og man bruger for meget tid og energi på det (og bliver irriteret). Det har virket - jeg efterlader bordet efter hvert kort ryddet - så er der plads de de nye ting, som skal bruges til det næste- og så er man i gang. :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fine kort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Fine kort Linda.. Planer er en super ting, hvis man kan holde dem. jeg kunne også godt selv bruge en plan for at blogge, men ved bare med mig selv at den aldrig ville komme til at holde :-)

  SvarSlet
 5. Søde kort du har lavet...rod på arbejdsbordet (eller papirbunker) er en energidræber hos mig. - og energien er pist væk, jeg kan SLET ikke komme ud af starthullet ;-)

  SvarSlet
 6. Fine kort og åh hvor jeg kender det med rodet :)

  SvarSlet