lørdag den 22. marts 2014

Bryllupsalbum

Jeg har aldrig rigtig været glad og tilfreds med de fotoalbums, hvor vi har alle billederne fra vores bryllup ... og selv om der i albummet er mulighed for at skrive lidt tekst til hvert billede, så er det altså for kedeligt, og jeg ville nok heller aldrig få taget mig sammen til at så skrevet ved dem alle sammen, så jeg har er stykke tid været i seriøse overvejelser omkring, hvad jeg skal gøre ved problemet.

Efter at have været på PL-kursus hos Picturing the World til covention blev jeg inspireret og fik en bunke gode ideer til, hvordan man kan gøre det lidt anderledes, så nu har jeg besluttet, at det er sådan jeg vil lave bryllupsalbum.

Jeg har lavet den første side, som endte med at komme til at se sådan ud.


Jeg har tidligere vist den side jeg lavede på convention, men I får den lige igen her.


Albummet kommer til at bestå fortrinsvis af PL sider, men ind imellem mixer jeg almindelige layouts, for jeg har en del bryllups layouts, som jeg har lavet igennem tiderne. Her er nogle af dem.


2 kommentarer:

  1. Sikke skønne billeder, layouts og ikke mindst din PL side. Super ide, at du laver om på, det du ikke var helt tilfreds med

    SvarSlet
  2. Rigtig go og hyggelig ide. Det skal nok blive godt. Og sikkert også hyggeligt at lave. Så kan du opleve dagen én gang til.

    SvarSlet