tirsdag den 19. august 2014

Kort med rester

I kender det garanteret alle sammen - man har ikke været kreativ i et stykke tid ... og sidste gang fik man ikke lige ryddet op på scrapbordet, så det FLYDER. Samtidig er det blevet brugt som aflæsnings plads til alt muligt andet.

Sådan var det i hvert fald da jeg her til morgen satte mig ved mit scrapbord, altså var jeg først nødt til at få ryddet op, før jeg kunne komme i gang. Jeg havde endnu ikke besluttet mig for, hvad jeg ville lave, så da jeg under oprydningen stødte på en masse rester, besluttede jeg mig for, at jeg ville lave kort med rester. Vi har dem menlig alle sammen, og det kan af og til være svært at finde ud af noget at bruge dem til, så her er lidt inspiration.

Til det første kort har jeg brugt 3 forskellige reste-strimler, washi-tape til at give lidt farve samt et farvelagt magnolia-stempel ... simpelt og nemt.


Til det næste kort har jeg igen brugt 3 forskellige reste-strimler, men denne gang har jeg brugt sticker-borter samt et tekst-stempel. Jeg har stemplet på noget hvidt karton og derefter brugt først en firkant-punch og så en hjørne-punch. Inden jeg har sat det på kortet med 3d-puder har jeg sværtet rundt i kanten med Black Soot. Jeg har til aller sidst sat 5 små bling i øverste højre hjørne af kortet. Igen et simpelt og nemt kort.


Det sidste kort tog noget længere tid at lave. Jeg startede med at skære rester i forskelligt papir op i strimler på 1 cm i bredden og 14 cm i længden. På et stykke malertape satte jeg så spidsen af 14 strimler i skiftende mønstre fast, så jeg havde styr på dem, når jeg skulle til at flette med strimler på den anden led. Da jeg var færdig med at flette, vendte jeg "arket" om og sørgede for at tape det godt, så jeg var sikker på, at det ikke faldt fra hinanden. Arket blev derefter skåret til, så det var lige i kanterne og så sat fast på kortbasen. Jeg har sat en sticker-bort rundt i kanten samt 2 die cuts (et hjerte og et bånd med tekst) jeg havde liggende - begge dele har fået en tur med sølv stickles rundt i kanten.


Der skal ikke så meget til, når man laver reste-kort for at pynte dem lidt - det kan være washi, bling i forskellige størrelser og farver, stempler, fjer eller hvad man nu har liggende. Det er skønt at lege med tingene på den måde, og man får ryddet lidt ud i gemmerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar