lørdag den 11. februar 2012

Oldies but goodies

Ja sådan hedder udfordringen i denne måned altså på scrapsisters - det er et slags terninge spil, hvor det antal øjne man slå, henviser til et eller andet man skal bruge i forbindelse med sit kort eller LO.

Vi startede sidste lørdag i Herning for Heidi havde taget den med til os *sss*. Jeg havde også min dejlige niece Haidi med. Hun har aldrig scrappet før, men hun elsker at lave kreative ting, så selvfølgelig skulle hun med. Jeg kan ikke huske, hvordan hendes opgaver kom til at se ud men her er hendes flotte LO.
Jeg fik selv lavet 1 LO og startet på 2 andre, som jeg senere har lavet færdige her hjemme.

På det her skulle jeg brodere med en rød tråd, bruge 8 cm bånd og tegne på mit LO (de små hjerter rundt ved billederne med guld kuglepen ... de er svære at se men de ER der).

Her skulle jeg bruge de ting der var i en lille pose jeg trak som en opgave, bruge 8 knapper, bruge 8 forskellige stempler, tegne på mit LO, bruge 7 cm bånd (den gyldne blomst), lave egne bogstaver til overskrift (den er ikke så stor men ved siden af billedet er nogle tabs med bogstaver).

På mit sidste LO i denne omgang skulle jeg bruge ting fra en lille udtrukket pose, lave en filefolder, bruge mindst 3 billeder, bruge 4 udstansninger, bruge 4 forskellige mønsterpapir.

I morgen skal jeg til scrap i Nr. Snede hos Linda. Vi bliver 34 scrappere, og jeg GLÆDER mig, men vækkeuret ringer om kun ca. 5 timer og jeg er lige blevet færdig med at pakke taske(r) til i morgen, så NU vil jeg i seng. Sov godt derude.


5 kommentarer:

 1. Wauuu hvor ser det bare fantastisk ud - må selv se at komme i gang m,ed den udfordring.

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte Loer.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte allesammen!
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Lækre ting du har lavet der .. :) .. sjovt med de udfordringer op scrapsisters ... :D

  god weekend til dig

  SvarSlet
 5. Flotte ting du har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet