søndag den 9. september 2012

Mine forældre

JUBIIIIII - jeg har scrappet.

Jeg har endnu engang haft en lang periode, hvor jeg ikke rigtig har haft lysten til at scrappe, men nu har jeg besluttet, at jeg vil i gang igen. Så jeg har i dag været til en rigtig hyggelig klub-dag hos Scrap Chicks i Kjellerup. Her fik jeg lavet lidt mere på det album, jeg er startet på, om vores engle-drenge, men det får I altså først at se, når det er helt færdigt :-)

Til gengæld fortalte én af de andre (tak - Tanja ;-) ), at Love2Scrap har en skitse-konkurrence i øjeblikket, hvor der var frist for deltagelse kl. 23.59 i dag, og den konkurrence MÅTTE jeg bare deltage i, så jeg har lavet et LO her i aften, og jeg er faktisk blevet ret godt tilfreds med det.


Blomsten har jeg selv lavet efter et nyt princip, som jeg har set en tut på youtube om.

Billedet er et af de sidste rigtig gode billeder, der er taget af min mor, inden hun blev syg, og vi mistede hende desværre lige inden Skt. Hans i år, så det er et billede, som betyder utrolig meget for mig.

3 kommentarer:

  1. Dejligt LO af dine forældre, det er som man kommer en savnede person nærmere når man sidder og scrapper billeder af vedkommenet. knus morkaren.

    SvarSlet
  2. Lækkert LO du har fået lavet

    SvarSlet