lørdag den 3. november 2012

Julekort kursus - kort 2

Til dette kort skulle vi lave "dukketeater" - eller det var der en af de andre deltagere på kurset, som synes kortet ligner.

I skal lige først se mit kort.


Alle børnene er stempler fra Magnolia, som jeg har farvelgt med Promarkere på Kvist-karton. Det er bestemt ikke ret godt at farve på kvist-karton ... jeg skal lige hilse og sige at farverne "løber", men da jeg først lige havde fået taget på det, så var det egentlig ok - så fandt jeg ud af at farverne blender sig nemmere. Alle pigerne har i øvrigt fået mikro-bling som øreringe - men det kan man ikke rigtig se på fotoet.

Juletræet er et stempel jeg har købt på ebay. Det har fået lidt stickles og er sat oven på en doily.

Jeg har sat lidt bånd på og lavet en sløjfe af samme bånd (lige købt i Bilky Viborg i går til kr. 10,-), og så har jeg pyntet med lidt mini-klokker, blomster og halvperler.

I følge "opskriften" skal man på bagerste "side" lave en lomme til et tag, så der er noget at skrive en julehilsen på, men det har jeg ikke fået lavet - og måske vælger jeg bare at skrive en hilsen direkte på bagsiden.

2 kommentarer:

  1. Sødt kort, og ja det er da næsten dukketeater, jeg kan godt se øreringene, og den lille pige der hænger kugler op, kært. knus morkaren.

    SvarSlet
  2. Skønt kort du har lavet. Hvor er det blevet fint med magnolia stemplerne.

    SvarSlet