lørdag den 16. november 2013

Så er jeg også røget på bølgen

Ja, nu gik den ikke længere - jeg har set lyset og er startet med Project Life. Jeg blev så inspireret af en af mine KKH-veninder's ferie-PL-sider, så jeg indkøbte lommer osv.

Jeg kommer aldrig til at skulle lave det dagligt eller ugentligt - for mig bliver det mere en mulighed for at få lavet nogle lidt udvidede albums fra f.eks. ferie ... en måde at få nogle flere billeder med.

Billederne er fra en tur til Legoland for MANGE år siden … jeg tror faktisk det er næsten 10 år siden … de har bare ligget på computeren og "samlet støv", hvilket jeg faktisk har været lidt træt af. Jeg kunne dog også godt se, at jeg aldrig ville blive færdig, hvis jeg skulle scrappe dem alle - og jeg har endnu ikke set lyset med mini-albums :-).

Og nu er jeg næsten færdig med den første tur. Jeg mangler kun den afsluttende side, som jeg vil lave som et almindeligt LO, så det må I få at se en anden gang.







Kortene med Lego-tekst og -clipart har jeg selv lavet og printet på noget kraftigt papir. Jeg gik faktisk i gang med siderne helt tilbage til convention i begyndelsen af oktober, men jeg har altså ikke haft tid og energi til at afslutte dem før nu.

Jeg undskylder for billed-kvaliteten - skal vist have fundet noget bedre belysning til mine aften-fotograferinger



Ingen kommentarer:

Send en kommentar