tirsdag den 12. november 2013

Så kom jeg i gang

Ja - så lykkedes det mig endeligt at komme i gang med årets julekort. Jeg ville SÅ gerne have været i gang tidligt, men jeg har haft rigtig, rigtig, rigtig travlt på arbejde, så jeg har simpelthen ikke haft energi til noget kreativt, når jeg kom hjem.

Jeg har også fundet ud af, hvad 40-års krisen er for mit vedkommende … det er, at jeg er kronisk træt og har ondt i alle mine led og muskler - også selv om jeg ikke synes, at jeg laver noget som helst. Jeg har endda prøvet at gøre det modsatte nemlig lave en hel masse, men det ændrede ikke på noget. Har oven i købet været hos lægen og fik taget en MASSE blodprøver, men alt var, som det skulle være, så lægen kunne ikke forklare, hvad det skyldes … og deraf min konklusion om 40-års krisen :-)

Nå, men jeg har jo så altså været i gang med julekortene - fik faktisk lavet 7, men de 4 er næsten ens .. så det var ret nemt. Jeg vil ikke vise jer dem alle - for der sidder måske en modtager eller 2 og kigger med :-)

De er alle lavet på hvide kortbaser (HER) samt noget julepapir fra Marianne Designs, som jeg havde liggende - der er faktisk fortrykt tekst og "blonde-servietten".
Jeg har pyntet med et rødt silkebånd og hjemmelavede sløjfer i samme bånd - det er helt vildt nemt med en bow-maker.

På det først har jeg pyntet med nogle røde halvperler (købes HER) og teksten er blevet tegnet på med en Snow Maker pen.

På nr. 2 har jeg tegnet teksten op med en rød pen og derefter pyntet bogstaverne og lidt i kanten med små rhinsten (disse HER).

Det 3. kort er pyntet med røde halvperler (købes HER) og teksten er tegnet på med en sort pen.

På det sidste kort har jeg tegnet teksten på med rød stickles (kan købes HER) og pyntet med røde halvperler (købes HER).

Det der tog længst tid var faktisk at tegne teksten op med den sorte pen.

Håber I kan lide dem.Knus herfra

Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar