tirsdag den 23. oktober 2012

Kort til Charisma Cardz Challenge

Uhhh så blev der lige blogget 2 gange på én dag ... det er vist længe siden det er sket, hvis det nogensinde er sket på min blog :-)

Nå men jeg faldt lige over Charisma Cradz challenge bloggen og der skulle jeg da bare være med, så jeg fiksede lige hurtigt et kort og det skal I da også lige have lov at se.


Jeg har først mistet baggrunden med mine nye Dylusions Sprays samt en hjemmelavet guld mist. Denne lkopmbination gør at jeg trækker lidt af farven fra Dylusions væk igen, når jeg mister med guld misten - det giver en meget fed lidt slidt effekt, synes jeg.Desværre så var min sorte Dylusions (helt ny i øvigt) lidt slem til at klatte, så der er kommet en sort plet på kortet, som jeg ikke kunne gøre noget ved - øv.

Træerne er nogle die cuts jeg har fået i en swap eller måske er det er die jeg har lånt engang - mener den er fra Marianne Design. De har fået en gang snow pen på grenene og er sat på med 3D puder. Der er også brugt snow pen som "jord" ved træerne.
Skriften er et stempel, som jeg har købt på ebay. Jeg har brugt sort stazon og bagefter har jeg trukket skriften op med en hvis pen.

2 kommentarer:

  1. Hvilket herlig kort! Utrolig kul effekt med bakgrunnen. Den Marianne die'en har jeg akkurat fått i hus og den er SÅ fin! Gleder meg til å ta den i bruk. :)
    Takk for at du deltar hos Charisma Cardz. Takk også for hyggelig kommentar i bloggen min og lykke til i trekningen. :)

    SvarSlet