søndag den 18. marts 2012

Convention

Så er indtrykkene, mine indkøb og alt det jeg havde med fra starten af så småt ved at have lagt sig ovenpå en rigtig fed weekend i forbindelse med Convention, Jeg tog jo afsted allerede fredag, hvor jeg blev hentet af Carina, en rigtig sød pige jeg har mødt inde på scrapsisters.dk. Vi var lige et smut i Randers efter Nadja inden vi vendte snuderne mod Middelfart.

Målet var at nå derned i god tid, så vi kunne komme af med vores bagage, inden vi skulle være til før-scrap, men det nåede vi ikke. Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor vi rigtig kom hinanden ved pga. den minimale plads. Jeg sad sammen med en masse skønne piger fra Fyn - blandt andet Camilla, som også er en jeg har mødt på scrapsisters, samt Anja fra Anja's Hobby. Det var vildt hyggeligt.

Efter før-scrap tog vi ud til Kathrinelyst, hvor vi var 12 scrappere i alt. Det blev til et par timers hygge omkring bordet og over en kop Asti *ggg*, inden vi gik til køjs - vi skulle tidligt op, for convention startede tidligt og der var mange, som skulle i bad.

Lørdag var der jo så convention, hvilket næsten var som Scrap-i-det-jyske i Ejsing, der var bare lidt flere butikker. Vi havde fredag aften reserveret pladser ved bordet nærmet indgangen. De første par timer var der dog ikke mange, som faktisk sad ved bordet, for alle skulle jo handle ind af de mange lækre tilbud. Jeg tror også, at bytte/salgsbordene blev besøgt et par gange. Jeg skulle også lige have afleveret de varer jeg havde med til folk efter Ejsing, konvolutter til folk fra kort-kit-swap samt mine egne handler.

Her er de indkøb jeg har gjort hos andre scrappere - altså det brugte udstyr.

Købte også lige en brugt Xyron Personal Cutting maskine,

Her er de indkøb jeg har fra de forskellige butikker.

Jeg skulle selvfølgelig også have hængt mine bidrag til konkurrencerne op Jeg havde lavet indlæge til 1 kort udfordring og 1 LO udfordring ... havde ikke lige set at der var 2 udfordringer til henholdsvis kort og LO men pyt, så ved jeg det til oktober, for jeg har nemlig allerede fået billet til efterårets convention :)

Her er mit kort.

Og her er mit LO.


Efter jeg havde shoppet færdig, fik jeg lavet et par LO. Da hallen lukkede tog vi atter ud til Kathrinelyst, hvor vi fik lækker mørbrad-gryde med ris og salat (Jeanette fra Scrapdanes havde lavet det på forhånd) - SUPER lækkert. Vi havde bagefter fået lov til at låne spisestuen, så vi kunne scrappe noget mere, så efter aftensmaden tog vi vores Asti med derned og så var vi ellers i gang igen :) Værtsparret kiggede også ind i løbet af aftenen, og de fik da også bestilt et par kort, da de så nogle af vores flotte kreationer.

Søndag vendte Carina og jeg næserne mod Midtjylland lige efter morgenmaden - vi var vist lidt brugte og savnede vores familier.

Her er alle de LO jeg fik lavet i løbet af weekenden.


De bogstaver er faktisk lavet med min "nye" Xyron :)

8 kommentarer:

 1. Flotte ting, du har lavet og lækkert indkøb!
  Hvor har du købt office supplies dies og hvad kostede den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte dies hos ScrapFactory og jeg kan ærlig talt ikke huske hvad den kostede, men de havde rabat på dem ... mener det var 50 %. Det kan være de har den hos Unik ... de har jo 60 % på Quickutz.

   Slet
 2. Skønne ting du har fået lavet og sikke dejlige indkøb

  SvarSlet
 3. Flotte ting du har lavet. Lækre indkøb.
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Flotte lo´er. Det var da en sjat du fik lavet =D
  Gode indkøb

  SvarSlet
 5. Sikke meget du fik lavet - og også shoppet lækre ting kan jeg se.
  Det var smadder hyggeligt at få sat ansigt på dig - selvom jeg jo slet ikke lige kunne kende dig - hihi. Sådan er det når håret er sat op til narrestreger. :)

  SvarSlet
 6. Hvor har du været aktiv, flotte ting du har lavet:)
  Lækker sager du har købt:)

  SvarSlet
 7. lyder som en super hyggelig tur. mange skønne sager du fik købt.

  SvarSlet