fredag den 30. marts 2012

Påske konkurrence på The Scrap Cat

Jeg har ikke været specielt aktiv på det seneste, har ikke rigtig haft noget mojo til at lave noget kreativt, men nu er det påskeferie og jeg SKAL have lavet mine påskeæg færdig. For at skubbe lidt til mig selv og komme i gang, har jeg valgt at deltage i nogle udfordringer.

Den første udfordring er på The Scrap Cat forum, hvor de hele ugen kører nogle udfordringer med lækre præmier fra Hobbyboden Scrapworld.

Første udfordring til præmie 1 er at man skal anvende "kissing teknik" på projektet. Kissing teknik er at man først sværter et stempel med ink og trykker det mod et andet stempel så de "kysser". Derved overføres mønsteret fra det ene stempel til det andet og nu kan du så stemple med det. Jeg har brugt et sødt baggrundsstempel med "tekst" til at starte med, Det har jeg så overført til et hjerte-stempel og derfra til papiret. Det giver en ret fed effekt, synes jeg selv. Efterfølgende har jeg tegnet hjertet op med en Pearl White 3d-liner, for at markere det lidt mere. Ellers har jeg holdt mit kort meget simpelt.


Jeg har også lavet et fødselsdagskort til den skønne Naja i min fødselsdags gruppe på Scrapsisters. Der har jeg farvelagt et stempel-aftryk med mine promarkere, som jeg bare bliver mere og mere pjattet med at bruge. Det er virkelig en af de bedste investeringer jeg har foretaget.


3 kommentarer:

 1. Skønne kort - rigtig god weekend og påske.

  SvarSlet
 2. Flotte kort, hvor er du blevet god til at farvlægge.
  Jeg håber at dette får tændt op under dit mojo

  SvarSlet
 3. Søde kort og du er rigtig god til at farvelægge, så håber ligesom lonol, at det får fyret op under din mojo.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet