søndag den 4. marts 2012

Lidt kort

Jeg har leget lidt med en af de kort-kits jeg fik i swappen på scrapsisters. Denne gang var det kittet fra Lissy, og jeg fik hele 3 kort ud af det - jeg har dog plukket en smule fra dimse swappen også :)
Skulle lige prøve den teknik med at bruge goosebump sprayen som resist. Kunne ikke helt huske hvordan rækkefølgen var, men Jean på scrapsisters foreslog at jeg søgte på youtube ... og voila her er mit kort

Jeg har duppet med en maling-skum-dims (huske ikke navet på den - en kort pind med en rund svamp i den ene ende - super billige hos netto/fakta/rema, når de har dem på kampagne), som jeg har sprayet med goosebump spray, når man starter med at duppe er der en del luftbobler i, men hvis man bliver ved med at duppe bliver det en mere jævn overflade. Jeg har kun duppet knap halvdelen af kortet, for at rigtig kunne se effekten (som slet ikke kommer til sin ret på billedet). Teksten i hjørnet er embosset.

4 kommentarer:

  1. Skønne kort du har lavet... også det nederste vi lærte hos Unikscrap( hun lovede at der ville kommen en how-to på deres blog). Jeg har også tænkt at jeg vil prøve med blomster i stedet for fødder.
    Ha en god mandag!!!

    SvarSlet
  2. Rigtig skønne kort du har fået lavet

    SvarSlet