lørdag den 3. marts 2012

En SKØN dag i Ejsing

Så har jeg været til min første store crop ... hedder det egentlig det ... måske hedder det convention i stedet ... eller er det kun navnet på det i Middelfart ... hmmmm
Nå, men uanset hvad så har det været en super skøn dag i selskab med nogle vidunderlige quinder. Vi har snakket, hygget, grinet og fnist - drukket en masse cola og spist en del guf. Virkelig dejligt for sjælen med sådanne dage.
Vi var 6 med fra Kjellerup Scrapchicks ... eliten *ggggg* og det var så passende en samling, så man kunne høre hinanden og snakke med alle, fordi vi sad samlet.
Fik også hilst på et par stykker inde fra Scrapsisters - rigtig søde og hyggelige mennesker allesammen.
Der blev handlet og byttet til den store guldmedalje, og der er vist ikke mange som kun kom hjem med de ting de havde medbragt ... jo det skulle da lige være butikkerne.
Jeg var også med på et par Make-and-takes, og fik lært et par nye teknikker og samlet en masse ny inspiration.
Jeg havde sået stillet i udsigt, at det ikke var meget man får lavet af scrap på sådan en dag, men jeg fik lavet lidt, og det var perfekt.

Mine indlæg til LO-konkurrencen:


Mine indlæg til kort-konkurrencen:


Et tag fra Make-and-take hos Unik Scrap:

Jeg var også så heldig, at vinde en lille præmie i en af time-trækningerne ... jeg fik en lille gavepose fra Scrapper.dk. og i posen var der 2 ruller twine i lækre forårs pastelfarver.

Alt i alt en helt igennem skøn dag - og det tegner kun godt for næste weekend i Middelfart, hvor jeg skal være afsted fra fredag til søndag. Og jeg er helt sikkert at finde til Scrap-i-det-jyske til næste år også :)

Jeg GLÆDER mig til både convention og Ejsing til næste år.

6 kommentarer:

 1. Rigtige flotte LO og kort/tags du har lavet, du glemte at lægge billede ind af dit indkøb, ha ha

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte ting du har fået lavet

  SvarSlet
 3. Hold da op 5 scrapting ? og du fik også snakket og grinet ?
  Du kan da multitaske =D Fine ting du har lavet

  SvarSlet
 4. Ja, jeg takker i hvert fald for hyggeligt selskab i går! Det må være en ommer :)

  SvarSlet
 5. Ja, det var en fantastisk skøn dag i går - en skam jeg ikke fik hilst på dig, men bedre held næste år, for jeg er allerede tilmeldt.

  SvarSlet
 6. Man må sige at i også var samme med 4 scrapper fra Hjørring. Det var en super dag. Håber vi ses igen. Og dejligt at møde folk bag. Vi er også i fødselsdags gruppe sammen. Nyd det i næste weekend.

  SvarSlet