onsdag den 21. marts 2012

Mit seneste projekt

Jeg tilmeldte mig for meget langt tid siden et projekt som hedder Spring Cleaning Challenge hos Tiffany Spalding. Det er et kursus, hvor man lærer at organisere sit scrap-udstyr, så man nemmere kan finde tingene, og dermed få scrappet mere. Man skulle angiveligt også spare en del penge, for idet man har et rigtig godt overblik over, hvad man allerede har, så slipper man for ærgelige dobbeltkøb.

Kurset startede i mandags .. dvs. webinaret eller live online lektionen var skemalagt til kl. 6 pm - 7 pm PSD tid ... det er altså kl. 02 - 03 natten til tirsdag dansk tid ... og faktisk blev kl. næste 04 inden alle spørgsmål var besvaret og lektionen sluttede ... GAAAABBBBB. Men det var rigtig spændende og lærerigt. Og så fik vi "lektier" for *gggg*.

Jeg er derfor begyndt at rydde op i mine gemmer, få sorteret ALT efter et "4-sektions" system - det er altså noget af en opgave. Man lærer også at "purge" ... dvs. sortere det fra man ikke bruger og så sælge det/forære det væk/smide det ud. Man skal faktisk lave en "purge box", hvor man lægger de ting, som skal væk, og når først noget er endt der, må det IKKE tages tilbage i skabet ... uhhhhhh.

Man bestemmer selvfølgelig selv, hvilke kriterier der gælder for de ting, som skal i boxen, men jeg opdagede, at jeg synes jeg blev nødt til at få lavet nogle af de projekter, som jeg har købt udstyr til - jeg er for nærrig til at skulle komme materialerne i boxen *gggg*. Det betyder, at jeg de sidste par dage har arbejdet på omsider at få lavet den bordkalender, som jeg har set på Pinterest og som jeg købte materialerne til i Ikea for LÆNGE siden. Og nu er den færdig *ssss* ... TA DAAAAAAAA - der er allerede lidt bedre plads i skabet .... øhhhh NOT.

Nå men for at gøre denne allerede lange historie kort, så vil jeg bare vise jer kalenderen. Den fungerer på den måde, at navnet på måneden står på en side, som jeg har pyntet, og siden bagved er så en kalender side. På den måde kan jeg vælge at lade "forsiderne" fotsætte som en evighedkalender, så jeg bare skal lave nye kalender sider (lad os nu se om siderne kan holde til det, når først de begynder at blive brugt, men håbet er lyse-grønt, som man siger). Vi kan så skrive aftaler osv. ind på kalendersiderne, uden at det går ud over de pænt pyntede sider.

Jeg undskylder for billedkvaliteten. Håber I kan se meningen med galskaben alligevel *gggg*

7 kommentarer:

 1. Det er i hvert tilfælde en flot kalender. Så fint pyntede sider.
  Så hvis den ikke fungerer som tænkt - så kan den da under alle omstændigheder pynte.
  Gad vide om sådan et oprydningskursus kunne lære sådan en samler som mig noget....... Jeg KAN altså ikke smide gamle scrapsager væk. Man ved jo aldrig...haha

  SvarSlet
 2. En flot kalender...... og det kursus der.... aaahhhejjj - uha uha - jeg klarer ikke at smide noget ud, jeg skal helt sikkert bruge det lige så snart det er væk..... Men jeg om-organiserer tit...

  SvarSlet
 3. Puhh tænk at du turde melde dig til det kursus =D. Det er jo så lidt sjovt at du ikke nænner at skille dig af med noget af dit scrap =D
  Flot kalender, godt du endelig fik den færdig =D

  SvarSlet
 4. Fantastisk kalender du har fået lavet, og det kursus lyder da spændende

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en god ide Linda. "rammen" ligner et IKEA køb? Tror jeg er nødt til at hapse idee og lave en version selv!

  SvarSlet
 6. ELSK!!!!
  Denne var kjempelekker!!! Nå skal jeg ile opp på siden og legge meg til som følger, for dette var spennende!

  SvarSlet