onsdag den 7. december 2011

Endnu et julekort fra kursus

Jeg her igen været i gang med lektioner fra julekort-kursus hos Creative Publishing. Denne gang blev det til lektion nr. 2, hvor det drejer sig om masking teknik - og det er da LIGE en fed teknik at kunne, og så såre simpelt, når man tænker over det :)

Nå, men jeg er stadig natteravn og det er faktisk ikke med min gode vilje. Jeg tror, det er min piller, som holder mig vågen (må hellere få snakket med lægen ... igen igen igen - ØV).

Jeg har også fået nogle lækre pakker i dag med ting jeg har købt SUPER billigt på ebay YEAH. Og en af sælgerne har været i julehumør, da hun pakkede mine varer, for jeg har fået en lille gave med. Jeg har fået 6 små dåse med Mica Pearl Powder Pigments, så nu skal jeg lige finde ud af, hvordan man bruger dem og hvilke farver det er - det står der nemlig ikke noget om. Én af dem er en smule lyserød i pulveret, så den har jeg gættet i hvilken retning den går, men de øvrige ser næsten hvide/perlemorsagtige ud alle sammen, så det er mere spændende. Jeg har været ved at søge lidt på nettet, og det ser ud som om, at man blandt andet kan bruge dem som tilsætning til mistere og derved opnå en glimmer effekt og det skal da prøves :)


10 kommentarer:

 1. Flot julekort fra lektion 2.
  Det var altså også et godt kursus. Og den teknik er jo simpel - når bare man lige ved hvordan.
  Vi er flere på piller, der har det bedst omkring midnat. Det er upraktisk - men ret hyggeligt.
  God 7. december til dig.

  SvarSlet
 2. århh rigtig flot fru natteravn ;O))

  SvarSlet
 3. Et fint kort du har lavet - dejligt med en gave oveni indkøbene, det sender Pia fra Kreative Fornemmelser også altid.

  SvarSlet
 4. Flot kort. Ja, tænk at det ikke var sværere.
  Her troede man det var svært =D
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 5. lækkert julekort, jeg er vild med snemænd.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare flot, sød snemand :)
  Hvad sker der, jeg syntes ikke du var først i dag:D

  SvarSlet
 7. Sødt kort, og jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at lægge dit Scrap/sangindlæg ind på min blog, (for det er bare så godt) altså så han hele tiden lå øverst. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Iiihhh... vi vil da se hvad du har købt på Ebay *GG* - Dejligt når sælgerne smider en lille gave med i pakken.

  SvarSlet