torsdag den 1. december 2011

Familiens julekort

Jeg har lavet kort i dag. Vi skal nemlig til fødselsdag hos min niece på søndag, så jeg tænkte jeg ville spare portoen og aflevere julekort til familien, når vi nu er samlet alligevel.

Men I skal da også lige have lov at se dem. Jeg har prøvet lidt forskellige nye (ja i hvert fald for mig) teknikker, og jeg synes egentlig de er blevet meget gode.

Ok - til det første er der ikke rigtig noget nyt over det :)

Her har jeg brugt min nye snow maker pen for første gang
- det kan måske være lidt svært at se, men der er altså små "snebolde" på

Dette kort er først malet med acryl og derefter mistet med en blanding af kobber-farvet acryl maling og noget gammelt rødt glimmer. Jeg havde i en skuffe (skønt at det nu kan blive brugt). Jeg har ikke fået mine mist-flasker endnu, men jeg havde en falske der har været noget body-spray i. Den var næsten tom, så resten blev hældt ud og flasken gjort ren, og så var den klar.

Her har jeg brugt en serviet, som er lagt på kortet med decupage lak (både før og efter), og samtidig har jeg lavet lidt krympe/krølle effekt på servietten.

Jeg har være på indkøb og fandt nogle super-søde blonde-bånd til næsten ingen penge. Desuden har jeg omsider fået min heat gun hjem og DET er kanon. Det går bare så hurtigt med at få tørret lim, maling og modelling paste. Noget som før tog ALT for lang tid (min tålmodighed er ikke så stor når kreativiteten først ruller).

2 kommentarer:

  1. Rigtig søde julekort, snow markeren giver en rigtig fin effekt :-)
    Hilsner Kirsten

    SvarSlet