lørdag den 3. december 2011

Jule-hygge-scrap hos Unik Scrap

Jeg var i aftes ( ja kom hjem for et par timer siden) til jule-hygge-scrap hos Unik Scrap i Nim ved Brædstrup. Det var Mega-monster hyggeligt, og så var der oveni købet også indlagt 2 gratis kurser (WE LIKE VERY MUCH :) ). Så nu har jeg prøvet at farvelægge med promarker og prismacolor for første gang. Jeg er nok mest til promarker - måske kombineret med et par mørke farver i prisma til at skyggelægge de klare farver i promarker.

Men I skal da lige se mine "værker":
Til det første har jeg brugt promarker - og jeg synes egentlig at det er meget godt gået i første forsøg
(klapper lige mig selv på skulderen lidt). Baggrunden er mistet med min hjemmelavede mister - en klat bronze-farvet acryl maling i en flaske og fyld ca dobbelt mængde vand i flasken også - og RYST. Du kan efterfølgende tilsætte mere vand, men prøv med lidt af gangen. Og som i måske også kan se, så er min dymo kommet hjem ... DET er dejligt :)

Her har jeg brugt prismacolor og min ny-indkøbte GooseBumps Shimmer Texture Spray.
Jeg fik lov at prøve 2 gange da hun blev noget mørk i ansigteg og på benene. Men igen er de da vist ok .. det er jo 1. og 2. hug.
Jeg var meget imponeret over GooseBumps spray der nede, men da jeg kom hjem og skulle prøve med min egen nye spray - gik det altså ikke helt godt, den skulle have lagt et pænt jævnt lag ud over billedet - og en slags emalje, men min ligger mere som en blank rugflet overflade. Jeg håber at det er fordi den skulle have været rystet grundigt inden brug, ellers er det bare mig der ikke helt har fundet teknikken endnu - og de er nu søde alligevel.
Jeg nåede ikke ar lave kortene med dem færdige, da vi hyggede os med at farvelægge med prisma, så det blev bare for sent.

1oooooooo tak til Benedikte og Malene for en hyggelig og lærerig aften, hvor servicen var i top. Glæder mig til næste gang.


7 kommentarer:

 1. De er sørme søde, ja de er. Og du er da længe oppe ;-) men godt at det var hggeligt. Så gør det ikke noget at man kommer sent hjem hehe.

  SvarSlet
 2. De er godt nok blevet fine - du kan vist godt indkøbe nogle af de penne, hvis du altså ikke allerede har gjort det.
  Skønt med sådan en kursusaften, hvor der gode råd og vejledning.

  SvarSlet
 3. Super lækkert, havde sådan håbet jeg kunne komme...håber det var en fantastisk aften som altid i de omgivelser
  God lørdag

  SvarSlet
 4. Jeg har også været på kursus, og lært at farvelægge med promarkers. Det er dejligt at kunne det, men det kræver mega meget øvelse.
  Flotte motiver du fik lavet
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt med kursus, det er skønt at du sådan kommer omkring :)

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt med sådan en gang fællesscrap hos Unik. Der har jeg også været på et lækkert kursus engang. Og jeg har været der flere gange for at handle - det bliver bare altid ALT for dyrt - hihi.

  SvarSlet
 7. Det lyder til at have været en rigtig hyggelig aften. Det er ihvertfald nogen skønne ting du har fået lavet.

  SvarSlet