lørdag den 17. december 2011

Mit projekt og lidt øv

Så fik jeg også lavet en forside på min julegave-opskriftbog. Nu mangler jeg "kun" at sætte billeder ind.

I morgen (dvs. i dag *ggg*) skal jeg ud og have købt de sidste julegaver sammen med datteren, og det bliver noget af en tur. Jeg ved allerede nu at vi skal både til Viborg og Silkeborg, og kan vi nå det, så skal vi også et smut til Skanderborg :) men nu må vi se, hvor meget vi når.

Ellers er vi ved at være klar til det store ryk-ind her i julen. Vi bliver 12-13 stykker juleaften - afhængig af om der kommer sne i Østrig for så skal min bror på ski i stedet. Han er ikke det store julemenneske - slet ikke når hans datter skal være hos moderen.

1. juledag skal vi til julefrokost i Silkeborg hos mine svigerforældre, hvilket også bliver dejligt. Der kommer også mange mennesker - den del som vi ikke har set længe. Det glæder vi os meget til.

2. juledag er vi så herhjemme igen og skal have hele min familie til julefrokost. Der bliver vi 17 mennesker - heldigvis er det altid sammenskuds-"gilde" så hver især har noget med, og vi ikke skal stå med det hele. Det plejer at være en skøn dag, og det bliver det garanteret også i år.

Det er nok meget godt, at vi er optaget på den måde - det er svært nok i forvejen at tænke på, at sidste år på denne tid var jeg lykkelig gravid med tvillinger, som skulle have været drenge på ca. 6 måneder her til jul i år *snøft*. Daniel og William... pas på hinanden. Mor elsker jer og savner jer.

Og så blev det lige trist her til slut.

Glædelig 17. december til jer alle.

7 kommentarer:

 1. Fra en natteravn til en anden...

  Flot forside til din jule godte bog.

  Dejligt at I har familien omkring jer i hele julen. Savnet af dem man har mistet er ofte større omkring højtider. Håber og ønsker for Jer at I må få en rigtig hyggelig og fredfyldt jul og et nytår fyldt med håb.

  SvarSlet
 2. Flot forside du har lavet til din bog.
  Sikke et juleprogram, men sådan går det jo let, når familien er stor.

  Det er så trist med de små du mangler denne jul. Og det gør du - ingen tvivl om det.
  Jeg huske godt vores første jul uden vores dreng - min mand og mig spiste julemiddag, bestående af leverpostejmadder ved køkkenbordet og tog så til juletræ og gaver hos familien bagefter - udelukkende for deres skyld. Vi havde slet ikke lyst til jul. Og ingen kunne forstå os !
  Jeg håber for dig/jer at I må få en hyggelig jul trods alt, og vær glad for at familien er omkring jer.
  Knus fra Annette

  SvarSlet
 3. Rigtig fin forside du har lavet.
  det er rigtig trist at læse om dine drenge. Mange tanker herfra.

  SvarSlet
 4. Åee for en trist afslutning, jeg føler med dig, godt du da har din datter. mange juleknus morkaren.

  SvarSlet
 5. Flor forside på din bog.
  Jeg håber, at du får en god jul trods alt.
  Knus

  SvarSlet
 6. Sikke dog en travl jul;-)
  Håber det hele bliver super:-)

  SvarSlet
 7. Rigtig fin forside!

  Virkelig trist at læse om dine to drenge :( Det er bare så svært op til de forskellige mærkedage, når man har mistet nogen, som skulle ha været det.

  SvarSlet