torsdag den 8. december 2011

Er gået i gang med et projekt

Jeg skal have lavet en opskriftbog med juleknas og godter til min søster i julegave, og det er lidt af et projekt, som jeg faktisk ikke helt ved, hvordan jeg skal gribe an, men nu er jeg da kommet i gang. Jeg købte for LÆNGE siden en lille ringbundet bog i Netto eller Fakta eller sådan et sted, og den har en perfekt størrelse. Jeg er nu også begyndt at skrive kort med opskrifterne på. Jeg har tænkt mig, at der i bog skal være lommer, hvor kortene kan gemmes, så man kan tage et kort ud af gange og ikke skal stå med hele bogen ved køkkenbordet og dermed risikere at svine det hele til.

Sådan ser det ud foreløbig:
Der er 20 blade i bogen - altså 40 sider. Min hensigt er, at der på den den ene side skal være selve lommen med kortet. Lommerne vil jeg lave i noget lækkert papir, så de bliver lidt spændende. Den anden side er jeg så mere i tvivl om. På nogle sider tænker jeg, at der skal være billeder af os, mens vi laver godter, men jeg har ikke vildt mange billeder til dette - men hvad skal jeg have på de øvrige sider .... gode forslag modtages med kyshånd :)

Der er flere der har spurgt efter de digistamps jeg har brugt på nogle af kortene - og jeg har selv sammensat dem, men designet er fra Cuddly Buddly. Jeg har lagt dem op på imgur HER, hvis der er nogle som er interesseret.

Og så vil jeg her til sidst lige vise jer lidt indkøb fra ebay ... jeg er efterhånden ved at være inkarneret ebay'er :) og har gjort nogle rigtig gode køb. Jeg har tjent en bunke penge ved at lave noget webdesign, dem har jeg valgt at skyde af dels på ebay og dels på andre scrap køb, så jeg har også været på besøg hos Anja i Ry, som jo desværre lukker og i et par netbutikker f.eks. Pysselmyran i Sverige, hvor jeg har købt flere stempler.

Her er lidt ebay "steals" - og jeg venter spændt på flere der gerne skulle komme med posten inden jul.

Jeg har købt rigtig meget stempel-dims, for det havde jeg ikke rigtig noget af i forvejen. Med på billedet er i øvrigt ikke mine Tim Holtz masks fra ebay, men dem er jeg heller ikke rigtig kommet i gang med at bruge endnu.

15 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en god ide med den bog..
  Har selv lige købt en opskrift bog til min søster i netto igår jeg vil decorere og sætte opskrifter ind i, men det sådan en alm en med tynde sider så den skal ikk være speciel indeni,
  bare udenpå...

  Jeg vil anbefale dig at laminere kortene så de altid kan ligge på bordet når man bager osv uden at blive ødelagt, men bare kan tørres af...

  Du kunne evt lade siderne være sider til billeder af opskrifterne når din søster så har lavet dem skal hun tage billeder og de kan så komme på bagsiden af hver opskrift side...
  Elsker selv opskriftbøger med billeder...

  Hold da op du har shoppet igennem.. Hvor lækkert.. Så der lidt nyt at lege med igen :)

  SvarSlet
 2. Sikke mange dejlige indkøb du har foretaget. Det er noget af et projekt, du er gået i gang med til din søster. Det bliver spændende at følge bogen på din blog.

  SvarSlet
 3. God ide med opskrift-bogen! Jeg har overvejet at lave en til mig selv som jeg løbende putter de bedste opskrifter i :-)
  Lækre indkøb!! Nye scrapting er altid dejligt!!!

  SvarSlet
 4. Vil bare sige at Jean har ret mht. at laminere dem. Ellers er de hutigt ødelagt, og det er ærgeligt.
  Lækre sager du har købt, der skulle vist være til et stykke tid =D
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 5. God idé med sådan en bog, glæder mig til at se mere, når du kommer i gang :)

  SvarSlet
 6. Dejligt med albummet, sådan et skal jeg også have lavet mig :) Lav eksempelvis ideer til variationer på opskrifterne.
  Skønne skønne indkøb, man skal ikke gå ned på udstyr ;)

  SvarSlet
 7. Åee jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at handle på ebay, men jeg tør ikke jeg forstår ikke engelsk, og ham din scrapsanger ville jeg også gerne have på min blog.
  men det der med en opskrift bog lavede jeg sidste år, den kan jo komme på min blog i morgen til "blog hver dag" måske den kan give dig nogle ideer. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 8. Det bliver da en super god bog med opskrifter:-)
  jeg ville ta nogle billeder og have dem på siden hvor opskriften gemmer sig og pynte med "kager, kagerulle, skåle, skeer osv" som har med lige det at gøre:-)

  Skønne ting du har handlet

  SvarSlet
 9. Det album ser bestemt spændende ud. Men hvordan i alverden får du det færdigt i år ?? Det glæder jeg mig til at se mere af. Har ikke lige gode ideer til hjælp.
  Og så er jeg da lidt misundelig på dine evner som digi-designer. TAK for de flotte stempler. De er gemt her.
  Og dine evner som e-bayer fejler da heller ikke noget. Herligt med så mange nye ting.
  God fornøjelse med dem.

  SvarSlet
 10. Det er da et stort projekt, du er gået i gang med. Det kan da kun give glæde hos modtageren. For at beskytte siderne mod fedtpletter kunne du også sætte sider af overheadplast ind. De skæres i den rigtige størrelse og forsynes med huller i den ene side. Fra hullerne klippes en smal slids, så siden kan trækkes af ryggen og sættes ind mellem de sider, man skal bruge. Håber forklaringen kan forstås;o)

  SvarSlet
 11. Rigtig god ide med din bog. Rigtig LÆKRE indkøb.

  SvarSlet
 12. Det er da en super god ide`med sådan et album til din søster. Kunne der på de andre sider være billeder af dig og din søster sammen, fra Jeres barndom og frem til nu. Måske fra Jeres barndoms jul. Ellers kunne du måske skrive nogle af versene fra bl.a. Peters Jul - eller pynte med kagekoner og mænd m.m.

  SvarSlet
 13. Hej Natteravn

  Spændende bog du er startet på, men det er noget at et projekt.
  Sådan en bliver jeg nød til at lave engang.
  Glæder mig til at følge dit projekt:)

  SvarSlet
 14. Nej man skal ikke gå ned på udstyr - og du ser da heller ikke ud til at være i risiko det næste stykke tid :D
  Fin opskriftbog du er i gang med! Glæder mig til at se det endelige resultat

  SvarSlet
 15. Sikke en god ide med den bog!
  Lækre sager, du har købt.

  SvarSlet