tirsdag den 6. december 2011

Jeg har også lavet day-time arbejde i dag :)

Jeg har i dag også lavet lidt papir-nus. Det er da blevet til et enkelt kort fra julekort kursus hos Creative Publishing. Jeg har lavet min fortolkning af kort nr. 1

I får også lige et close-up

Jeg har ikke prøvet at arbejde med perler på kort før - så det er noget nyt. Rive-teknikken er også ny for mig. Begge dele giver et flot finish synes jeg, så det er nok ikke sidste gang jeg bruger det.

Jeg skulle også lige prøve at lave nogle julegave-sløjfer, som Heidi/Angely linkede til på scrapsisters. Jeg har foreløbig lavet 2 og de er rigtig nemme at lave og ret fine - hvis jeg selv skal sige det.

Jeg har lavet dem af helt almindelige stjernestrimler - for dem har jeg OCEANER af - købte en pakke for nogle år siden, og der er simpelthen så mange i, så jeg tror der er til et helt liv :)

Den ene har jeg punchet inden jeg tapede den sammen og det er klart den jeg synes er flottest (det er jo klart - det er også den der er mest bøvlet at lave :) )

2 kommentarer:

  1. Oh ja - det CP kursus er bare godt! Der kan man virkeligt få afprøvet nogle ting man ikke har prøvet før.Glæder mig da til at se flere af dine fortolkninger af kortene derinde.

    SvarSlet
  2. Hvor er du altså aktiv, flotte kort du laver.
    Jeg glæder mig til at følge dig og konkurerer på blogcandyerne, ha ha

    Jette

    SvarSlet